ULTRAZVOČNE MOLEKULE — NAJNOVEJŠA «ŠOK TERAPIJA» PRI UČINKOVITI ANTICELULITNI NEGI

Kako se uporablja ultrazvok v estetski medicini?

Ultrazvok se široko uporablja tako v medicini kot tudi v kozmetični industriji — predvsem pri različnih shujševalnih programih z namenom izgube teže in odprave celulita. Kako? Aparati generirajo ultrazvočne vibracije ali še en tip valov, tako imenovanih udarnih valov. Ultrazvočni valovi prehajajo skozi tkivo in uničijo maščobne celice (adipocite).

Novo odkritje – ultrazvočne molekule

Te molekule so eno najnovejših odkritij na področju dermatološke kozmetike. Zahvaljujoč «ultrason-like» učinku zagotavljajo izrazit rezultat. Ta metoda deluje po istem principu kot tehnika cepitve adipocitov, ki se uporablja v estetski medicini. Rezultat nastane zahvaljujoč uporabi najučinkovitejšega rastlinskega kompleksa, ki omogoča uničenje vezi, ki so odgovorne za oblikovanje celičnih blokov adipocitov in njihovega nalaganja pod kožo. Številne klinične raziskave so dokazale, da mehanizem ločevanja celic poteka tako v preadipocitni fazi, kot tudi v fazi zrelega adipocita. Učinkovitost delovanja ultrazvočnih molekul se poveča zaradi lipolitičnega in drenažnega kompleksa, ki je sposoben uničiti proste maščobe in jih odstraniti iz organizma.

CELLULIT VIB iz ERICSON LABORATOIRE — aktivno uničenje maščob in učinek vibriranja

Ta unikaten anticelulitni program nudi takojšnjo delovanje!

Prvič, razgradnjo maščob spremlja toplotni učinek — vaši pacienti ga bodo takoj občutili! Koža hitro pordeči — aktivno delovanje se je začelo!
Drugič, vibrirajoča krema je unikaten koncept iz Ericson Laboratoire. Dovolj je, da nežno potrkate po lončku s kremo in videli boste njeno vibrirajočo strukturo!

S programom CELLULIT VIB se lahko podrobno seznanite tu.

Številni profesionalni kozmetičarji že cenijo prednosti CELLULIT VIB na področju kozmetične nege. Ta program je resnična alternativa aparatom, katerih pomanjkljivost je visoka cena in drago vzdrževanje. Poleg celotne samostojne nege, CELLULIT VIB čudovito dopolnjuje metode aparatov in povečuje učinek mehanskega delovanja s pomočjo biološkega, ki je bolj globinski in daje trajnejše rezultate.