O PODJETJU

COSMOVIT – partnerstvo, preizkušeno s časom.

Podjetje Cosmovit je zahvaljujoč donosnosti portfelja blagovnih znamk ERICSON LABORATOIRE, DERMA SERIES in RENEO donosen partner na trgu lepotne industrije že več kot 15 let.

Vsi postopki so unikatni – inovativni in učinkoviti. Cena postopkov – od 3 do 20 € — bo zadovoljila  vsak lepotni center.

COSMOVIT zaradi dnevne tržne in servisne podpore predstavlja donosnega partnerja za vsako stranko. Pomagamo vam rasti in se izpopolnjevati – o tem pričajo naši dolgoletni partnerji.

COSMOVIT – kohezivnost, energija, profesionalnost.

Naša ekipa je prijateljski, mlad kolektiv, ki zna zgraditi in vzdrževati močno partnerstvo s strankami.

Kompetentni trenerji in managerji v podjetju so opravili izobraževanje in se stalno profesionalno izpopolnjujejo v Izobraževalnem centru COSMOVIT.

ERICSON LABORATOIRE – inovacije, ki prehitevajo čas.

Francoska profesionalna dermalna kozmetika za nego obraza in telesa na vrhunskem nivoju. Na svetovnem trgu je znana kot inovativna znamka, ki ustvarja izdelke s pomočjo najnovejših dosežkov s področja biologije, dermatologije in genskega inženiringa.

Vse linije profesionalne in domače nege ERICSON LABORATOIRE vsebujejo biotehnološke produkte. Izdelki so naravni, kemično prečiščeni, varni in v celoti kompatibilni s človeško kožo ter imajo sposobnost ciljne rešitve katerega koli estetskega problema kože.

Derma Series — ekonomska prednost in maksimalen rezultat.

Hitro razvijajoča se evropska kozmecevtska blagovna znamka za nego obraza in telesa. Sodeluje z vodilnimi raziskovalnimi laboratoriji in za svoje izdelke izbira samo najinovativnejše, visokotehnološke in najučinkovitejše formule, obenem pa znižuje stroške za mednarodni marketing.

Vsako sredstvo Derma Series ima maksimalno prečiščeno (nereaktivno) sestavo, kar omogoča prosto izbiro profesionalnih kozmetičnih postopkov, izdelke pa lahko uporabite tudi kot dopolnilno nego pri mezoterapiji in postopkih z uporabo aparatov.

ReNeo – v ritmu sodobnega življenja.

Profesionalna svetovna blagovna znamka manikire, ki je zasnovana na najnovejših svetovnih tendencah in naprednih znanstvenih raziskavah na področju nohtne industrije! Prednosti uporabe so dosežene z optimalnim razmerjem med stroški in lepotnimi inovacijami.